Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WATERCLOUDS Botanical

A Waterclouds Botanical egy olyan Svéd termékcsalád, amely luxus és hatékony hajápolást kínál, a természetes szépségre vágyó fogyasztó számára, aki tudatosan választja az egészségesebb életet, törődik a környezettel és szeretne valamit visszaadni, amint csak lehetséges. A Waterclouds Botanical a válasz a felelős hajápolás iránti növekvő igényre. A termékcsalád hatékony ápolást kínál, amely javítja és erősíti a legyengült hajat, a Plant Keratin Complex segítségével, amely kukoricából, búzából, szójababból és retekből származó növényi keratint tartalmaz. Az Inula virág, hajszínmegőrző, a hajat újjáépítő és védő hatású, a keratin rostok stimulálásával. Ennek a termékcsaládnak a megalkotásakor, ahol a természet az igazi hajtóerő, a Waterclouds eltökélt szándéka volt, hogy csak olyan hatóanyagokat használjon, amelyek tudományosan bizonyítottan jótékony hatással vannak a hajra. A Waterclouds Botanical Range minden terméke legalább 93%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Minden készítmény teljesen szilícium-, szulfát-, parabénmentes, illetve 100%-ban vegán. A Waterclouds Botanical aromás illatú. Főbb összetevők: Virágok, Ibolya, Neroli, Édes, Fűszeres, Citrom. Illatok: heliotropium, fa, gyümölcs, írisz, vanília, méz, rózsa. Alapjegyek: szantálfa, keleti, rózsa, pézsma, bőr.
Rendezés:

Botanical Balzsam 250ml

Egy kondicionáló, amely táplálja a hajat, selymesen sima, rugalmas és fényes lesz. A balzsam 96%-ban természetes összetevőkből áll, és teljesen szilícium-, szulfát-, parabénmentes és vegán.

Egy balzsam, amely táplálja a hajat, selymesen sima, rugalmas és fényes lesz. A balzsam 96%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A Plant Keratin Complex kukoricából, búzából, szójababból és retekből származó növényi keratin keverékét tartalmazza. Az Inula megőrzi hajszínét azáltal, hogy stimulálja a keratin rostokat, amelyek újjáépítik és védik a hajat. A termék 100%-ban vegán és nem tartalmaz állati eredetű termékeket. Szilícium mentes a természetes eredményekért. Az összetevők fennmaradó százaléka a balzsam tartósító tulajdonságainak biztosításához és a kellemes élmény biztosításához szükséges. Alkalmazás: Vidd fel nedves, frissen mosott hajra. Hagyd hatni 1-3 percig majd öblítsd ki.

9.980 Ft 6.900 Ft (5.433 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2023. október 03.

Botanical Hajmaszk 200ml

Mély kondicionáló hajkezelés, amely intenzíven táplálja a hajat, selymesen sima, rugalmas és fényes lesz. A hajmaszk 96%-ban természetes összetevőkből áll, és teljesen szilícium-, szulfát-, parabénmentes és vegán.

Mély kondicionáló hajkezelés, amely intenzíven táplálja a hajat, selymesen sima, rugalmas és fényes lesz. A hajmaszk 96%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A Plant Keratin Complex kukoricából, búzából, szójababból és retekből származó növényi keratin keverékét tartalmazza. Az Inula megőrzi hajszínét azáltal, hogy stimulálja a keratin rostokat, amelyek újjáépítik és védik a hajat. A termék 100%-ban vegán és nem tartalmaz állati eredetű termékeket. Szilícium mentes a természetes eredményekért. Az összetevők fennmaradó százaléka szükséges a hajmaszk tartósító tulajdonságainak és a kellemes élmény biztosításához. Használata: Egyenletesen oszlassd el az újonnan mosott hajban. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le.

11.990 Ft 7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2023. október 03.

Botanical Sampon 250ml

Gyengéd sampon, amely anélkül tisztítja meg a hajat, hogy felborítaná a fejbőr egyensúlyát. Hajad puhává, rugalmassá és fényessé válik. A sampon 94%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és teljesen szilícium-, szulfát-, parabénmentes és vegán.

Gyengéd sampon, amely anélkül tisztítja meg a hajat, hogy felborítaná a fejbőr egyensúlyát. Haja puhává, rugalmassá és fényessé válik. A sampon 94%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A Plant Keratin Complex kukoricából, búzából, szójababból és retekből származó növényi keratin keverékét tartalmazza. Az Inula megőrzi hajszínét azáltal, hogy stimulálja a keratin rostokat, amelyek újjáépítik és védik a hajat. A termék 100%-ban vegán és nem tartalmaz állati eredetű termékeket. Szilícium mentes a természetes eredményekért. Az összetevők fennmaradó százaléka szükséges a sampon tartósító tulajdonságainak és a kellemes élmény biztosításához. Alkalmazás: Vidd fel nedves hajra. Dolgozd habbá, majd öblítsd ki. 

9.980 Ft 6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2023. október 03.
Az oldal tetejére