Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Kedves Vásárlónk!

A csomagod a GLS szállítja házhoz, a megrendeléstől számított 1 munkanapon belül, amennyiben rendelésed 13.00-ig érkezett be. 

 A rendelés tartalmától és a raktári készlettől függően előfordulhat, hogy a kézbesítési időpont módosul. Rendelésed postai utánvéttel esetén készpénzben vagy bankkártyás fizetés formájában tudod kifizetni. Nagykereskedelmi partnereinkre, egyedi szállítási feltételek vonatkoznak. Kérdés esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot.

 A szállítást szállítási költség terheli, mely az alábbiak alapján jelentkezik rendeléseden:

Megrendelt termékek összesített bruttó ára Házhozszállítás esetén  
0 Ft - 50.000 Ft Nettó 1.429 Ft  
     

50.000 Ft felett

Ingyenes

 

Csak magyarországi szállítási címmel leadott rendeléseket tudunk teljesíteni.  

Házhozszállítás esetén a GLS a csomagok kézbesítését munkanapokon 08:00 - 17:00 között kísérli meg.

A rendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe írhatsz a kézbesítő számára fontos információkat (pl.: almazöld ház, fehér kerítéssel). Amennyiben a szállítás idejéről és módjáról írsz információt (pl.: csak 10:00 és 12:00 között kérem a szállítást), mi azt továbbadjuk a Postának, azonban azok teljesítéséért a modandco felelősséget nem vállal.
Amennyiben a várható szállítási időpontban előreláthatólag Te vagy egy, a Veled egy háztartásban élő személy sem tudja átvenni csomagodat, és szeretnéd szomszédodat is feljogosítani a csomag átvételére, kérjük, rendelésed feladásakor ezt jelezd munkatársainknak.