Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WATERCLOUDS

A WATERCLOUDS egy Svéd hajápoló márka, amelyet a fodrásziparban komoly múlttal rendelkező emberek csoportja fejlesztett ki. A Waterclouds termékeit Svédországban gyártják. Tapasztalat és tudás révén a Waterclouds gondosan kiválasztott összetevők sorozatát állította elő minden egyes termékhez.

A Waterclouds termékek hatása, a skandináv természetből származó összetevők és a világ leghatékonyabb összetevőinek keverékén alapul. A legújabb technológiát és komoly szakmai tudást segítségül hívva fejlesztünk. A gyártásban és a termékfejlesztésben arra törekszünk, hogy termékeink kerüljék a lassan lebomló vagy a környezetet egyéb módon terhelő összetevőket. Az elképzelés az, hogy a jövőben minden vízfelhő-termék a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre.

A Waterlouds tubusos csomagolás úgynevezett Green PE-ből, egy cukornádból készült műanyagból készül, amely 100%-ban megújuló forrásból származik, ami segít megóvni természetünket és környezetünket.

Természetazonos, természetes eredetű és biztonságos szintetikus összetevőket használunk. Ezek garantálják, hogy a termékek biztonságosak, hatékonyak és környezetbarát. Az összes WATERCLOUDS termék 99%-a parabénmentes.

A Waterclouds sem összetevőit, sem késztermékeit nem teszteli állatokon, és nem is engedi meg másoknak, alternatív módszereket alkalmazunk termékeink biztonságának garantálására. A WATERCLOUDS termékei megfelelnek az EU minden érvényben lévő előírásának a kozmetikumok tesztelésére vonatkozóan.

Minden WATERCLOUDS-termék vegán, kivéve néhányat, amely vagy Peg-8 méhviaszt, vagy gyapjúból származó lanolint (zsírt) tartalmaz.

Az összetevőket felelős és megalapozott beszállítóktól rendeljük meg, akiknek el kell végezniük a termékbiztonság által megkövetelt vizsgálatokat. Ezenkívül megfelelnek az uniós szabályoknak és előírásoknak.

Rendezés: